Evinrude

BERGSHAMRA VARV

......i Roslagens famn....

 

 

Vi har sålt och varit auktoriserade för Evinrude sedan 1986.

 

Nu är det Evinrude E-tec som gäller, ett miljögodkänt direktinsprutningssytem för tvåtakt. Rent som fyrtakt, bättre acceleration, likvärdig förbrukning och ljudnivå.....och billigare service....och fem års fabriksgaranti... Kan det bli bättre.

Köper du en Evinrude kan du också köpa en anpassad försäkring hos Atlantica, se mer här.

 

 

 

HÄR är den norska broschyren på Evinrude 2018.

Den svenska kommer snart....

När du köper en Evinrude E-tec köper du frihet. Frihet att vara ute på sjön länge, länge. Du behöver inte serva motorn de tre första åren och får hela fem års fabriksgaranti vid privat användning. Dessutom får du en bränsleförbrukning som är så långt ifrån de gamla tvåtakts förgasarmotorerna att du kommer att bli förvånad. Motorn har bl.a de starkaste kolvarna på marknaden och har förstärkta växelhus mm för lång livslängd, en dator styr all information motorn behöver som lufttemperatur, luftfuktighet, vevaxelställning, kolvställning mm.

Du kan välja på vit eller grafitgrå motor mellan 25 - 300 hk.

Din nya Evinrudemotor är en teknisk sensation, som prisats flera gånger för sin teknologi, sin låga miljöbelastning och sin fantastiska kraft.

Vi kan ta hand om den, vi har alla verktyg, all diagnostikutrustning och framförallt kunskapen, då vi dagligen jobbar med Evinrude E-tec, generation 1 och 2, G2. FFI / DI ( Ficht Direct Injection ) och även gamla förgasarmotorer kan vi ta när tid ges, dvs oftast höst/vinter.

 

HÄR en länk till Evinrude/Johnsons årsmodellskoder

 

Tester och instruktionsvideor hittar du här nedan. Även tips om din motor.

 

 

 

BoatTest.com ViMenn test Fishing World Båtmagasinet