MotorGuide


    Vi säljer sedan 2014 MotorGuides populära och tillförlitliga elmotorer.


Välkommen till vår butik och bekanta dig med motorerna, vi har flera modeller i utställningen - glid ljudlöst fram i roddbåten eller smyg dig på storgäddan med en frontmonterad maskin.


        HÄR en länk till vår webshop, där du hittar tillbehör till din MotorGuide, t.ex propellrar, batterier mm

MotorGuide finns som akterspegelsmonterade eller frontmonterade.


Flera modeller finns med trådlös fjärrstyrning - med fotpedal eller handkontroll.

Här lite hjälp vid val av elmotor

                  Nedan lite installations och monteringstips på utrustning och tillbehör.


Pinpoint handkontroll                                 Fotkontroll/pedal                             Snabbfäste


Välj rätt strömkabel                                          Historien om trollingmotorer är historien om MotorGuide. Den började i USA på 60-talet när en uppfinningsrik fiskare vid namn

G H Harris kom på idén. Det fanns redan små motorer på den tiden, men de var svårhanterliga och måste styras för hand. Harris utvecklade vad som kom att bli föregångaren till dagens sofistikerade MotorGuide modeller, med en motor som kunde driva båten framåt i lämplig fiskefart och som var enkel att manövrera med foten. På så sätt blir händerna lediga för att sköta fisket. Under åren som gått har MotorGuide varit ledande när det gäller produktutveckling, konstruktion, prestanda och pålitlighet. Idag är MotorGuide välbekanta över hela världen för sina trollingmotorer med erkänt kompromisslös kvalitet, både av erfarna tävlingsfiskare och krävande amatör.